Menadžment

G-din Yehuda Naftali
Osnivač, BIG CEE Srbija

G-din Naftali ima preko 30 godina iskustva u građevini, pronalaženju idealnih lokacija za otvorene tržne centre, kao i u vođenju otvorenih tržnih centara.

G-din Eitan Bar Zeev
Predsednik,  BIG CEE Srbija

G-din Bar Zeev ima vise od 11 godina iskustva u vodjenju McDonald’s Izrael gde je radio kao Generalni Direktor. U kompaniju BIG Shopping Centers donosi veliko iskustvo u vođenju maloprodaje kao i uspostavljanju uspešnog brenda.

G-din Nimrod Rinot
Predsednik upravnog odbora, Premium Holdings

G-din Rinot je trenutno aktivan Predsednik Premium Holdinga (PIH) i suvlasnik u grupi.  on je takodje i Predsednik Borda Direktora CEE grupe.
Poslednjih godina, g-din Rinot vodi poslovni razvoj grupe i on je odgovoran za širenje delatnosti i aktivnosti grupe. Pored njegovog angažovanja u poslu, g-din Rinot posvećeno radi kao crnogorski konzul u Izraelu  (www.montenegroisrael-consulate.com).

G-din Robert Yahav
Generalni direktor, BIG CEE Srbija

Pre nego što se priključio kompaniji BIG CEE Srbija, kao njen Direktor, g-din Yahav je stekao veliko iskustvo radeći za multinacionalne kompanije u velikom broju evropskih, kao i Balkanskih zemalja na različitim pozicijama u Prodaji i Marketingu.