hero

BIG šoping dani – 4-6. oktobar

BIG shopping dani, 4-6. oktobar 2024

U oktobru vas očekuje pravi šoping praznik – BIG ŠOPING DANI! Od 4. do 6. oktobra, u svim BIG shopping centrima u Srbiji i 4. i 5. oktobra u BIG Podgorici imaćete priliku da uživate u fantastičnim popustima na sve omiljene proizvode. Bilo da tražite garderobu, obuću, tehnološke gedžete ili svakodnevne sitnice za kuću, BIG ŠOPING DANI su idealna prilika da se počastite po povoljnim cenama.

Gde se sve održavaju BIG shopping dani?

BIG ŠOPING DANI održavaju se u svim BIG shopping centrima, a svaki je pripremio posebne popuste za svoje posetioce, tako da možete da uživate u raznovrsnim ponudama i sniženjima gde god da se nalazite.

Liste popusta za pojedinačne tržne centre:

Bez obzira koji centar posetite ovaj vikend, očekuju vas neverovatni popusti!

Tri dana ekskluzivnih popusta za sve posetioce

Pogledajte liste popusta koji vas očekuju u svakom tržnom centru tokom BIG ŠOPING DANA i iskoristite sniženja od 20% do čak 50% na određene artikle. Ovo je idealna prilika da obavite šoping i kupite sve što vam je potrebno po znatno povoljnijim cenama!

Od najpoznatijih brendova do vaših svakodnevnih favorita, ovde ćete naći sve što vam treba!

Šta vas očekuje u BIG shopping centrima?

Osim fantastičnih popusta, BIG shopping centri nude i bogat program dodatnih aktivnosti koji će učiniti vašu posetu još prijatnijom. Nakon napornog šopinga, možete se opustiti u nekom od brojnih restorana i kafića u centru, gde vas očekuju raznovrsni kulinarski specijaliteti i pića.

Ne propustite ovaj šoping događaj godine! Posetite najbliži BIG shopping centar i uživajte u velikim uštedama od 4. do 6. oktobra!

Vidimo se na BIG ŠOPING DANIMA!